.

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana.

Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Guàrdia Urbana.

La Guàrdia Urbana va detenir ahir diumenge un veí del barri d’Icomar, nascut l’any 1996, com a presumpte autor d’un delicte de furt.

Els agents actuants van observar, al voltant de les 08.40 h, un menor que circulava amb una bicicleta a una velocitat alta per la vorera del carrer 20 del barri de Bonavista. Van aconseguir aturar-lo i van observar que la bicicleta era d’alta gamma. Com que el menor va manifestar que la bicicleta era del seu germà gran, el van acompanyar a l’establiment on aquest treballava. Al germà, però, no li va ser possible justificar de manera versemblant la procedència de la bicicleta i va manifestar que era un regal d’un altre familiar.

Fetes les comprovacions necessàries mitjançant les dades del vehicle (marca, model i número de xassís que identifica la bicicleta de manera inequívoca), a través de l’Oficina de Recepció de Denúncies es va esbrinar que la bicicleta havia estat denunciada com a sostreta a les dependències de la Policia Local de Cambrils el juny de 2017, motiu pel qual es va procedir a la detenció del germà gran com a presumpte autor del robatori de la bicicleta.

El vehicle, valorat aproximadament en 1.400 €, es trobava en bon estat i des de l’Oficina de Recepció de Denúncies es va contactar amb el propietari per fer-li el lliurament.

La Guàrdia Urbana recorda la utilitat de presentar denúncia davant de qualsevol fet il·lícit i aportar totes les dades, incloses fotografies, que puguin ajudar a identificar els béns.