.

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 33 anys, veí de les Borges Blanques, com a presumpte autor d’un delicte de robatori d’un vehicle.

Poc després de les 7 h d’ahir diumenge, la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que s’havia produït un accident de trànsit al carrer Doctor Mallafré Guasch. En concret, un vehicle havia sortit de la via i havia topat contra un arbre. Una vegada al lloc dels fets, els agents van trobar-s’hi dotacions de SEM i de bombers, que treballen per treure el conductor de l’interior del vehicle.

Els policies municipals van observar algunes circumstàncies estranyes, ja que el pany de la porta estava forçat i el sistema d’arrencada manipulat. Les dades del conductor no coincidien amb les del propietari del vehicle, motiu pel qual es va contactar amb la persona titular, amb domicili a Reus, qui va explicar que no trobava el vehicle al lloc on l’havia aparcat, motiu pel qual sospitava que li havien sostret.

A l’interior de l’ambulància els agents van trobar a la persona detinguda una peça de ferro presumptament utilitzada per obrir la portada del vehicle.

Consultats els antecedents de la persona accidentada es va comprovar que no havia obtingut mai el permís de conduir i que tenia nombrosos antecedents policials per diversos robatoris.