.

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana.

Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Guàrdia Urbana.

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 56 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar. Aquest dimarts al migdia el cos policial va ser requerit a l’Hospital Joan XXIII per atendre una pacient, possible víctima de violència de gènere.

La dona ja havia estat atesa el passat 2 de setembre i vuit dies després havia tornat al centre hospitalari perquè no podia respirar a causa de la fractura d’una costella. La dona va explicar als agents que l’agressió s’havia produït el dia 1 de setembre, quan el seu marit, en estat ebri, l’havia colpejat en el domicili comú perquè volia agafar-li el telèfon mòbil.

Quan a l’hospital es va presentar el marit de la pacient per recollir-la, els agents, tenint en compte els fets i els informes de les lesions, van detenir-lo. L’home va argumentar als policies municipals que era la seva dona, qui el maltractava a ell.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.

Detingut per robatori amb violència en grau de temptativa

La Guàrdia Urbana ha detingut dos joves, de 18 anys i menor d’edat respectivament, respectivament, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència o intimidació en grau de temptativa i resistència i desobediència a agents de l’autoritat.

Poc abans de la 1 h d’aquesta matinada, una patrulla que es desplaçava per la baixada de la Peixateria ha estat requerida per una parella, testimoni d’un possible robatori al passeig de les Palmeres. Segons aquesta versió, una persona gran havia estat rodejada per tres joves, un dels quals amb una navalla.

La descripció dels presumptes lladres coincidia plenament amb la de joves que caminaven per la zona, motiu pel qual han estat detinguts malgrat que han ofert resistència activa als agents.

/* JS para menú plegable móvil Divi */