.

El vehicle ha estat adquirit mitjançant un conveni amb la Diputació de Tarragona.

El vehicle ha estat adquirit mitjançant un conveni amb la Diputació de Tarragona.

La Guàrdia Civil de Tarragona posarà en marxa, a partir del dia 4 de desembre, un vehicle per a la Intervenció d’Armes Mòbil a la província, que prestarà servei als ciutadans que hagin de realitzar tràmits en aquesta matèria i resideixin en poblacions allunyades geogràficament de les localitats on se situen les seus de la Intervencions d’Armes (Reus, Tortosa, El Vendrell, Valls, Amposta, Gandesa i Mora d’Ebre).

Amb aquest servei s’evitessin els desplaçaments i per tant augmentarà la seguretat i el control sobre les armes en minimitzar el risc per accidents, pèrdues o robatoris durant els trajectes. Un altre dels objectius és l’assessorament a tots els veïns que s’interessin per tràmits relacionats amb les armes.

Cal destacar que l’adquisició del vehicle i la seva adaptació s’ha pogut dur a terme mitjançant un conveni signat amb la Diputació de Tarragona. La Unitat Mòbil d’Armes recorrerà els municipis que així ho hagin sol·licitat, per als quals s’establirà un calendari amb el dia i franja horària que correspongui a cadascun d’ells.

La Diputació de Tarragona va oferir a tots els ajuntaments aquest servei, no obstant això els que fins avui no hagin reservat dia de visita ho poden fer directament en el telèfon d’atenció al públic de la Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil de Tarragona 977 237 777, ext. 1268, en horari de 9/14 hores o a través del correu electrònic t-cmd-*tarragona-ia@guardiacivil.org