.

Imatge de la marihuana en pots de vidre a la maleta

Imatge de la marihuana en pots de vidre a la maleta

Guàrdies Civils del Lloc Fiscal del Vendrell (Tarragona), en la sortida de l’autopista AP-7 del Vendrell, han detingut a una persona per un suposat delicte contra la salut pública quan transportava en una maleta 514 grams de cogolls de marihuana en diferents envasos de vidre.

En un operatiu de caràcter fiscal establert en sortida de l’autopista AP-7, del terme municipal el Vendrell (Tarragona), en procedir els Guàrdies Civils a la identificació dels ocupants que viatjaven en un furgó Renault de color blanc, van observar com una de les persones que viatjava en una de les places posteriors mostrava evidents signes de nerviosisme. Una vegada identificats, van ser preguntats pel motiu del viatge, responent que es desplaçaven a Barcelona per un temps per realitzar un treball, resposta que no va resultar convincent als Agents ja que l’únic equipatge que portaven per a l’estada era una maleta.

Per aquest motiu va ser inspeccionat el vehicle amb el gos detector de drogues, localitzant a l’interior de la maleta dues peces de roba i diversos pots de vidre contenint en el seu interior cogolls de marihuana seca d’un pes de 514 grams, així com 540 € en bitllets fraccionaris de 5, 10 i 20 €, per la qual cosa es va procedir a la detenció del propietari de l’equipatge per un delicte contra la salut pública.

El detingut de 27 anys d’edat, de nacionalitat romanesa i veí de Gandesa (Tarragona), en unió del gènere intervingut, va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número quatre del Vendrell (Tarragona).

/* JS para menú plegable móvil Divi */