.

El número 91.614 ha estat l’afortunat amb el primer premi de la Grossa de Cap d’Any. La llàstima és que l’afortunat només ha estat el número ja que aquest no es va vendre i per tant el premi ha quedat desert. Des del Departament de Joc i Apostes de la Generalitat ja han anunciat que el premi es destinarà a diferents programes socials del país.

Tot i no donar el primer premi la Grossa catalana ha repartit al voltant de 12,2 milions d’euros en premis.

El premi més gros (32.500 euros) ha estat pel número 92484 que s’ha venut de manera íntegra a Sant Vincenç dels Horts.

La loteria catalana no ha deixat cap dels seus cinc premis ni a Tarragona ciutat ni rodalies.

Una de les novetats d’aquesta segona edició de La Grossa de Cap d’Any ha estat la creació de dos nous grans premis: un quart i un cinquè. El quart premi ha estat el 87.675, s’ha venut a la llibreria Dumbo del carrer Bonaventura Muñoz 36, de Barcelona, i a l’estanc 3, del carrer Màxim Fornes 32, de Rubí, i ha repartit 5.000 euros per bitllet. El cinquè, el 01486, s’ha venut a l’avinguda Béjar 10, de Terrassa i ha distribuït 2.500 euros per bitllet.
Així mateix, per primera vegada La Grossa dota de premis especials, de 25 euros per bitllet, a les centenes. És a dir, s’han premiat aquells bitllets que tenen els tres primers dígits coincidents en el mateix ordre del sorteig amb les tres primeres xifres de qualsevol dels cinc números guanyadors.