.

Un moment de la presentació de tots els equips

El Cultural Torreforta ha viscut avui la gran festa de presentació dels seus equips. Han estat prop de 300 jugadors els que han desfilat per la gespa de l’estadi, després d’haver-se disputat el Torreforta-Andorra de Primera Catalana. Han estat 240 jugadors, més el femení i el primer equip, els absoluts protagonistes de la matinal de futbol. Unes 400 persones s’han acostat a l’estadi per seguir l’acte.

'Culturín', la mascota del Torreforta, que s'ha presentat avui

Les categories que han desfilat són aquestes: Juvenil A, Cadet A, Cadet B, Infantil A, Infantil B, Aleví A, Aleví B, Aleví C, Benjamí A, Benjamí B, Benjamí C, Prebenjamí A, Prebenjamí B, Femení, Babys i el primer equip.

Part dels jugadors del Cadet B

Ha estat el moment també en què s’ha presentat la mascota de l’equip, que duu per nom ‘Culturín’. El guanyador del seu disseny ha estat Jeroni Serradilla. Al seu torn, el jove del juvenil Marco Sancho ha rebut una pilota signada per tot el planter del juvenil. Sancho porta sis mesos lesionat.

El president del Torreforta, Luís García, fent un obsequi

També hi ha hagut un reconeixement per als entrenadors, cos tècnic, encarregats de material, administratius, fisioterapeutes i coordinadors del club. El president, Luís García, ha dirigit unes paraules finals d’agraïment. Quant a autoritats, hi ha estat present el conseller d’Esports de l’Ajuntament, Joan Sanahujes; el president del Consell Esportiu del Tarragonès, Raül Font, i el delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives, entre d’altres.

El conseller d'Esports, Joan Sanahujes, amb un dels guardonats

Tarragona21.cat us oferirà dilluns el videoresum de la presentació dels equips.