.

Foto de família dels guardonats

Aquest passat cap de setmana, el magnífic Teatre Auditori de Salou (TAS), va acollir la setena gala de lliurament dels Premis i de la Beca “Auriga Fvscvs 2014”, convocats anualment pel Consell Esportiu del Tarragonès.

En aquesta edició, han estat tretze les categories convocades amb quaranta candidatures rebudes per part de diferents escoles, entitats i institucions de la comarca. Recordem que l’objectiu dels premis és fer un reconeixement del treball i la dedicació a la promoció de l’esport en edat escolar i al foment de l’esport a la comarca que realitzen diàriament els municipis, els centres d’ensenyament, les entitats esportives del nostre àmbit, i tots els agents, entrenadors, professors i dirigents esportius, sense prioritzar la valoració dels resultats esportius i sí la feina que moltes vegades no gaudeix de la repercussió necessària i que, en canvi, fa possible el desenvolupament de l’esport de base al Tarragonès.

Així mateix, diferents ajuntaments de la comarca van lliurar el seu respectiu reconeixement a aquelles persones i entitats que han considerat que en són mereixedores. Vuit han estat els ajuntament que han estimat oportú lliurar un reconeixement local, dins del marc dels “Auriga Fvscvs”: El Catllar, Perafort, Constantí, Altafulla, La Pobla de Mafumet, Tarragona, Vila-seca i Salou.

Complementant els premis esmentats, el propi Consell Esportiu del Tarragonès va lliurar també, tal com es contempla a les bases dels Premis, 8 distincions i reconeixements especials a les persones, institucions o entitats vinculades amb el món de l’esport i que hagin aconseguit mèrits suficients per rebre el reconeixement públic per la seva tasca.

Finalment, també es va atorgar el premi de la Beca Auriga Fvscvs, en la modalitat convocada aquesta edició: treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs acadèmic 2013/14 per estudiants matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat, o un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS). El treball guanyador va estar “El bàsquet en cadira de rodes, un esport en majúscules”, d’Adrià Rivas Pomerol, alumne de l’Institut Martí i Franquès de Tarragona.

Fotos: https://www.flickr.com/photos/cetarragones