.

Més de 1.000 ciclistes participarana la marxa cicloturista d’aquest dissabte 6 d’octubre a Tarragona.

La primera edició de la Gran Fondo Tarraco comptarà amb la participació de més de 1.000 ciclistes. Aquest esdeveniment cicloturista organitzat pel Club Ciclista CampoClaro i que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Tarragona donarà el tret de sortida aquest dissabte 6 d’octubre a les 08:00 des de l’Anella Mediterrània dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

L’organització qualifica aquesta primera edició com a èxit total. A mitjans de setembre es va arribar al límit d’inscripcions, 1.000 dorsals. Però en vista de la demanda, es va decidir oferir 100 dorsals més, els quals es van esgotar tres dies abans de tancar inscripcions, el 30 de setembre.

La marxa cicloturista del dissabte 6 d’octubre, de 128 quilòmetres i 1800 metres de desnivell positiu acumulat, es realitzarà per les carreteres del Tarragonès i l’Alt Camp. El circuit recorrerà el litoral de la ciutat de Tarragona, el barri del Serrallo i les seves platges, i les carreteres de l’interior del Camp de Tarragona, amb el Coll de Montagut com a principal dificultat.

Per altra banda, el diumenge 7 d’octubre a partir de les 09:00 es disputarà una contrarellotge per equips de 15 quilometres pel Moll de Costa i les platges de la ciutat de Tarragona. Aquesta prova comptarà amb la participació de més de 50 equips.

Es pot trobar més informació i tot el programa detallat del cap de setmana al web de la marxa cicloturista.

Web de la Gran Fondo Tarraco: www.granfondotarraco.com

Facebook de la Gran Fondo Tarraco: www.facebook.com/GranFondoTarraco