.

La prova cicloturista està organitzada per l'empresa Cycling Costa Daurada i Cambrils Park Sport Village

La prova cicloturista està organitzada per l’empresa Cycling Costa Daurada i Cambrils Park Sport Village

La marxa cicloturista Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada, la qual se celebrarà aquest pròxim cap de setmana del 6 i 7 d’abril, ja ha tancat inscripcions. Enguany s’ha limitat la participació per tal d’assegurar el bon ambient tant per als participants com per als municipis on passa la marxa. Així, prop de 1800 cicloturistes participaran en una marxa que ho té tot: dos recorreguts, allotjament a Cambrils Park Sport Village, una prova infantil i activitats per als acompanyants dels participants.

Serà un cap de setmana complet per no baixar de la bicicleta. El dissabte es celebra la Gran Fondo Cambrils Park, una marxa cicloturista no competitiva. Té inici i final a Cambrils Park Sport Village, i els participants han de triar entre dos recorreguts: un llarg que passa pel Parc Natural del Montsant i consta de 180 km i més de 3.000 m de desnivell; i un curt que passa per Escaladei i consta de 120 km i 2.000 metres de desnivell. També se celebrarà la GF Cambrils Park Kids, una prova oberta a tots els infants presents el dia de l’esdeveniment. Consisteix en una sèrie de circuits tancats dins de les instal·lacions de Cambrils Park Sport Village.

El diumenge se celebrarà el que és la principal novetat de l’edició d’enguany: la Cronoescalada al Castell d’Escornalbou. En aquesta edició manté l’esperit competitiu però canvia el format. Passarà a ser una cursa grupal, amb els participants estaran separats per categories. Aquesta prova es realitza en un tram de 3,4 km i un 8% de desnivell mitjà, arribant a un tram de més del 20%.

La prova cicloturista està organitzada per l’empresa Cycling Costa Daurada i Cambrils Park Sport Village, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, el Patronat de Turisme de Cambrils.

Sobre Cambrils Park Sport Village

El Cambrils Park Sport Village és el resort dels esportistes. Acabada la temporada d’estiu, la qual es caracteritza per la gran afluència de turisme familiar,  des del setembre al maig aproximadament, Cambrils Park Resort passa a ser Cambrils Park Sport Village.

És un autèntic poble que compta amb 350.000m2 d’instal·lacions amb 500 allotjaments de 4 estrelles superior, 150 aparcaments per a bicicletes i 8 camps de futbol. El Resort, completament enfocat en els esports, ofereix serveix exclusius per a esportistes de qualsevol nivell. Són molts els equips, tant nacionals com internacionals, que ja han passat per les instal·lacions i han gaudit d’uns dies d’esport i relaxació. Destaca la presència d’equips de futbol i ciclisme. Els de futbol són majoritaris degut a la proximitat amb el CE Futbol Salou, una de les millors instal·lacions del país per a la pràctica d’esport. En definitiva, un Resort pensat per cobrir qualsevol necessitat per tal de fer que l’estada al Cambrils Park Sport Village sigui excel·lent.