.

El diumenge 2 de juny a les 20h el mític grup de rock català actuarà al teatre auditori de la capital de la Costa Daurada

El diumenge 2 de juny a les 20h el mític grup de rock català actuarà al teatre auditori de la capital de la Costa Daurada

L’espectacle SAU30 arriba al Teatre Auditori de Salou el proper diumenge 2 de juny. És el projecte que es va formar al 2018  per commemorar els 30 anys de SAU i que ha servit per retornar als escenaris -dues dècades més tard de la seva desaparició- a tot l’equip que formava part de SAU  i mantenir el record i homenatjar a Carles Sabater.

Des de músics, fins a tècnics, road mànagers i, en definitiva, l’estructura que el va convertir en un dels grups més importants de l’escena catalana. Ells són: Carles “Xarli” Oliver (bateria) Quim “Benítez” Vilaplana (bateria) Pep Sánchez (baix), Jordi Mena (guitarra), Josep Lluís Pérez (guitarra) Ramon Altimir (teclats) Gerry Duffy (veus i percussions) Pep Sala (veu, guitarra i piano) compositor de SAU i membre fundador del grup Juntament amb Carles Sabater i Joan Capdevila, entre d’altres.

En cap cas es tracta del retorn de SAU, sense Carles, aquesta fita és impossible i un fet inqüestionable per tots els components del projecte.

Le entrades tenen un cost de 18 euros i es poden comprar de manera anticipada abans del dia de l’espectacle, de dilluns a divendres, de 10 a 14h a la regidoria de Cultura de l’ajuntament (passadís del TAS); a taquilla dues hores abans de l’espectacle; o en línia a la web https://www.bacantix.com/salou.