.

.

TOTS 21


L’Aula de Teatre del Casal de la Gent Gran representarà l’espectacle ‘La veritable història de la humanitat: tots mengem, caguem i pixem’.

L’Aula de Teatre del Casal Municipal de la Gent Gran, dirigida per Jordina Ros, va iniciar dilluns les representacions per l’alumnat dels instituts de Cambrils, en el marc de les VIII Jornades d’intercanvi generacional i teatre social de Cambrils.

L’espectacle d’enguany es titula “La veritable història de la humanitat: tots mengem, caguem i pixem” i parla de la diversitat social. L’activitat organitzada per l’Aula de Teatre servirà per crear un punt de trobada entre joves i gent gran del municipi i generar un espai d’intercanvi a través de dinàmiques teatrals participatives.

Els joves i la gent compartiran vivències actuals i passades però també inquietuds i exp0ectatives cap al futur, alhora que reflexionaran col·lectivament sobre les diferents circumstàncies i conflictes que conformen la realitat de cadascuna de les diferents generacions. Es tracta d’acostar les dues generacions perquè és coneguin i puguin canviar els prejudicis que en general tenen els uns dels altres.

En aquesta edició, l’espectacle treballa la diversitat social i conceptes com la discriminació, els drets civils, els refugiats, els conflictes socials, el racisme, la diversitat sexual i de gènere

Les representacions arribaran a diferents grups d’alumnes de 1r, 3r i 4t d’ESO de l’Institut Mar de la Frau, Cardenal Vidal i Barraquer, Institut Cambrils, Institut Jaume I de Salou i Institut Ramon Berenguer IV.

Calendari:

  • 19 de març (11:30h) Institut Ramon Berenguer IV

3r ESO

  • 20 de març (11:30h) Institut Jaume I de Salou

4r ESO Arts escèniques

Grau Mitja d’Atenció a persones amb situación de dependència

Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística

  • 21 de març (11:30h) Institut Cambrils

3r ESO

  • 22 de març (11:30h) Institut Mar de la Frau

3r ESO

  • 23 de març Institut Vidal i Barraquer

Dia 23 de març a les 11.30

3r ESO

1er i 2on ESO optativa Teatre