.

.

TOTS 21

Un centenar de persones es reuneixen al pavelló municipal en aquesta tradicional jornada festiva

Un centenar de persones es reuneixen al pavelló municipal en aquesta tradicional
jornada festiva

El Morell, a 28 de gener de 2019. El col·lectiu de gent gran del Morell és molt actiu, la qual cosa queda demostrada amb la gran quantitat d’activitats que organitzen i en què participen al llarg de l’any. I una de les seves cites més tradicionals és el Dinar d’Any Nou, que van celebrar aquest dissabte 26 de gener.
Així, un centenar de persones es van asseure al voltant de la taula aquest cap de setmana per celebrar l’arribada del 2019, en una nova edició de l’acte que s’encarrega d’organitzar l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi.
Com és habitual, el pavelló municipal va ser l’escenari triat per al dinar i ball posterior, amb una jornada festiva que la gent gran va compartir amb una àmplia representació consistorial.
Des de l’Associació, el seu president, Joan Torres, va reivindicar la creació d’una residència al municipi, que pugui complementar el servei que ja dóna el Centre de Serveis per a la Gent Gran. Una proposta que van rebre els representants de l’Ajuntament assistents al dinar. Així mateix, Torres també va reclamar “més implicació en l’entitat, sobretot per part dels jubilats més joves”, ja que “seria necessària una renovació i que noves persones entressin a formar-ne part”.
Des del consistori, la regidora de Benestar, Maria Jesús Valldosera, va destacar la “bonica tradició de trobar-se, any rere any” a la vegada que va mostrar el seu suport a l’entitat “per tal que continuïn igual o més actius que fins ara”.