.

Terrenys on s’ha d’ubicar el complex de Hard Rock de Salou i Vila-seca. Foto: Mar Rovira

El conseller d’Acció Climàtic, David Mascort, ha assegurat aquest divendres que l’informe que els tècnics del seu departament han d’enllestir sobre el projecte de Hard Rock estarà “en les properes setmanes”. “No tardarem gaire a tenir-lo”, ha dit en una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’.

Segons Mascort, es tracta d’un document “molt complex” que estan fent els tècnis. En tot cas, el conseller ha dit que el Hard Rock, si tira endavant, haurà de complir amb totes les condicions mediambientals de l’any 2024 per a un projecte d’aquest tipus. “Els projectes dels 90 no són els mateixos d’avui, i han de complir les condicions del 2024. Si les compleixen, s’han de poder fer”, ha admès.

Mascort ha rebutjat valorar la seva opinió personal sobre el projecte del Hard Rock, i s’ha limitat a dir que la seva “responsabilitat” com a conseller és validar que, si es fa, compleix “amb tots els condicionats que aquest país ha decidit” imposar a aquest tipus de projectes. “Si el model de desenvolupament, al David Mascort li agrada més o menys no és rellevant”, s’ha limitat a dir.

ACN

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */