.

.

TOTS 21


Una moto bolcada aquest matí davant l'edifici de la Diputació degut al fort vent. Fins a dues motocicletes han caigut en aquest espai

La Direcció General de Protecció Civil ha activat aquest dilluns l’alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) davant les previsions que apunten a ratxes de vent superior als 90 quilòmetres per hora al prelitoral de Barcelona i Tarragona i a l’interior de les Terres de l’Ebre a partir d’aquest dilluns al vespre i que s’estendran al llarg del territori aquest dimarts.

Aquest matí, el vent ja ha bufat fort en algunes zones, aquestes són les darreres dades de les ratxes màximes de vent: Vila-rodona, 91 km/h; Font-Rubí, 84 km/h (cota 415 m); Tarragona, 81 km/h; Alguaire, 77 km/h; El Montmell, 69 km/h; els Hostalets de Pierola, 68 km/h; Raïmat, 64 km/h i El Vendrell, 61 km/h.

Concretament, el fort vent pot afectar el Baix Llobregat, l’Alt Penedès, l’Anoia, la Conca de Barberà, l’Alt Camp, el Priorat, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, sobretot a les cotes altes. A més, a partir d’aquest dimarts de vent bufarà molt fort pràcticament arreu, a excepció de les comarques d’Osona, la Garrotxa, la Selva, el Gironès, el Baix Empordà i el Pla de l’Estany. Les comarques amb major risc, sobretot a cotes altes, són el Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta. Allà on bufi fort podrà superar els 90 km/h.

Twitter del Servei D’emergències de Protecció Civil.