.

Cartell FIra Cullerada. Foto: Cedida

Cartell FIra Cullerada. Foto: Cedida

La Fira de Mont-roig del Camp estarà protagonitzada pels productes alimentaris de qualitat i de proximitat. Aquesta és la principal novetat de la fira Cullerada 2016, un certamen que aquest any, coincidint amb el seu 135è aniversari, es renova per oferir un recinte firal centrat en el món de la gastronomia.

Conscients que el model de fira multisectorial, tal i com el coneixíem fins al moment, havia quedat obsolet, s’ha volgut donar un gir de 360 graus i replantejar-la amb una nova temàtica específica i distintiva que la faci més atractiva pels visitants i adaptada als nous interessos del mercat.

Amb aquest objectiu s’exposaran i es podran degustar productes de la terra, aliments i begudes diferenciadors, que tinguin trets distintius i de qualitat. Una altra de les novetats importants és el canvi d’ubicació del recinte firal que es situarà al carrer Aureli Maria Escarré, just davant del Poliesportiu, i que estarà obert els dies 5, 6 i 7 d’agost de les 6 de la tarda a les 12 de la nit. En aquest recinte firal, a més de concentrar-hi els expositors participants, s’hi podran comprar productes gastronòmics i degustar la Tapa de la Fira.

/* JS para menú plegable móvil Divi */