.

.

TOTS 21

L’entrada del Rei i la Concubina del Carnaval 2018. Fotografia de Laia Marin.

L’entrada del Rei i la Concubina del Carnaval 2018. Fotografia de Laia Marin.

L’Auditori August del Palau de Congressos acollirà la Gala del Rei Carnestoltes, la seva Concubina i els Sèquits el dimecres 27 de febrer a les 20 h. El trasllat està motivat pels fets ocorreguts al Teatre Tarragona el cap de setmana passat.

La Gala s’estrena aquest any amb un nou format per celebrar l’entrada del Rei i la Concubina que, a més de rebre la vara de comandament de la ciutat, s’acompanyaran de ball, sàtira i alguna sorpresa per donar el tret de sortida a la festa.

Aquelles persones que ja comptaven amb localitats pel Teatre Tarragona, les hauran de bescanviar a la taquilla del Teatre Tarragona a partir del dilluns 25 de febrer que obrirà en horari especial d’11 a 13h i 17 a 19h.

A més, el nou espai permet ampliar l’aforament de la Gala. Així, a partir del dimarts 26 de febrer es posaran a la venda més entrades fins a completar l’aforament. Es podran adquirir a través de Tarracoticket.cat i a la taquilla del Teatre Tarragona en l’horari habitual: dimecres d’11 a 13h i dijous i divendres d’11 a 13h i de 17 a 19h.