.

El portaveu municipal del PP, Mario García. Foto: Salou.cat

En un contundent comunicat de premsa, la FUPS -que governa l’Ajuntament de Salou junt a CiU i en coalició amb el PP, amb qui ja ha donat per trencat el pacte- ha demanat al portaveu municipal del PP, Mario García, que abandoni l’equip de govern, perquè “ha traït i despreciat els seus socis de govern” intentant des de fa dos anys fer una moció de censura contra Pere Granados i el seu equip, i en connivència amb el PSC.

Concretament, la FUPS acusa el regidor socialista Zacarías Henar -enfrontat amb el també socialista Antoni Brull, que ha anunciat que plega- d’haver preparat la “trama” per provocar la moció de censura i amb el suport del PP i dos regidors de l’oposició, per tal d’enviar Pere Granados a l’oposició.

Las FUPS afirma que la trama “ha quedat al descobert els darrers dies” quan Xavier Sabaté, diputat al Parlament, s’ha negat a secundar l’operació de la moció de censura i quan Brull ha afirmat aquests dies que es trobava al marge de la mateixa.

García, al seu torn, ha anat provocant “situacions de tensió política i de fractura de la unitat de govern amb tot un serial de deslleialtats i traicions a l’alcalde i al govern municipal”. Donat tot el que es denuncia, la FUPS reclama la seva renúncia immediata.

L’enfrontament Sabaté-Henar “ha aclarit dues coses”, diu la FUPS: “Que Henar va per lliure i que no té cap problema a pactar amb el PP per desbancar Pere Granados” de l’Alcaldia. La segona és que la conspiració de Mario García estava recolzada per alguns líders territorials del PP i portava prop de dos anys preparant-se, el temps que fa que es denuncien les desllealtats de Mario García, amb la finalitat de lliurar l’Alcadía a Zacarías Henar.

Llegiu el comunicat íntegre de la FUPS en aquest comunicat.