.

.

TOTS 21


Encaixada de mans entre Joan Josep Marca i Frederic Adan.

Encaixada de mans entre Joan Josep Marca i Frederic Adan.

El president de la Fundació Privada Mútua Catalana, Joan Josep Marca,  s’ha reunit amb el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Frederic Adan, per signar un conveni de suport al desenvolupament de l’activitat culturals a diferents municipis de la comarca. Fruit d’aquest patrocini és el cicle “Primavera de Contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès”, que s’ha desenvolupat amb la participació dels municipis de Creixell, Vilallonga del Camp, Salomó, la Nou de Gaià, el Catllar, la Canonja, Roda de Berà, Perafort, Torredembarra, la Riera de Gaià i Altafulla.

Aquest cicle és una continuïtat al cicle que es va encetar la tardor passada i que, gràcies al compromís de Fundació Privada Mútua Catalana tindrà continuïtat la propera tardor.

L’activitat també arriba, a més de les biblioteques, als punts de lectura o els espais de dinamització cultural i equipaments que apropen el coneixement a través dels llibres. Les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès estan fent un esforç important per tal que la població tingui accés al coneixement i amb una atenció especial als infants.

Marca ha manifestat que la Fundació se sent compromesa amb aquest tipus d’iniciatives que donen aixopluc a activitats culturals, que ho fa amb molta il·lusió i que se sent gratificada amb els resultats obtinguts que ha pogut comprovar. Al seu torn, Adan ha fet menció que activitats com aquesta són un mitjà que permet potenciar altres iniciatives que els diferents centres, biblioteques i espais de dinamització cultural poden dur a terme i que enriqueixen i multipliquen la seva activitat cara els usuaris, especialment els nens.