.

.

TOTS 21


A partir de dijous 1 d'agost, les obres que van a concurs es poden dipositar al Tinglado 1 del Port de Tarragona.

A partir de dijous 1 d’agost, les obres que van a concurs es poden dipositar al Tinglado 1 del Port de Tarragona.

La Fundació Privada Mútua Catalana (FPMC) ja té en marxa la quarta edició del concurs de Pintura i la tercera edició del concurs de Dibuix i Gravat. La dotació econòmica dels premis puja als 5.200 € en conjunt: 3.000 € per al primer premi en la categoria de Pintura en qualsevol tècnica i estil, i 1.200 € per al segon premi.

El certamen de Dibuix i Gravat té un únic premi dotat amb 1.000 €. A més, les millors obres es podran veure en unaexposició al Tinglado 1 del Port del 17 al 29 de setembre. Precisament, el Tinglado 1 és el lloc on s’han presentar a partir d’aquest dijous 1 d’agost les obres que van a concurs. El coordinador del certamen és l’artista tarragoní Pere Joan Salas.

Com en edicions anteriors, el jurat està format per representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili, el Port de Tarragona i la Fundació Privada Mútua Catalana. El veredictees farà públic dimarts 17 de setembre, coincidint amb l’acte inaugural de l’exposició.

El Concurs de Pintura, Dibuix i Gravat que convoca la Fundació Mútua Catalana és possible gràcies al suport de l’Autoritat Portuària de Tarragona. En aquest context, el president de la Fundació, Pere Jornet, ha lliurat al president del Port, Josep Maria Cruset, una de les obres guanyadores al certamen de l’any passat en compliment d’un dels punts del conveni de col·laboració. Amb aquesta iniciativa, la Fundació refermades de Tarragona el seu compromísamb les manifestacions culturals i artístiques de la demarcació i l’objectiu de difondre l’obra dels artistes de Catalunya i del conjunt de l’Estat espanyol.