.

.

TOTS 21

L’aportació es destinarà a ajudar les persones afectades per la crisi socioeconòmica derivada de la Covid-19. Foto: Ajuntament

Un any més la Fundació ‘la Caixa’ ha atorgat a l’Ajuntament una aportació econòmica adreçada a ajudar els més necessitats de Roda de Berà, en aquesta ocasió amb un import de 3.000 euros.

Volem retornar a la societat part dels beneficis que obtenim, i per això un 25% els destinem cada any a labor social”, assegurava el passat dimarts Alexis Gómez, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, durant la reunió al despatx d’Alcaldia en la qual es va fer efectiva l’aportació. Acompanyat per Josep Maria Cañas, director de l’oficina de CaixaBank a Roda de Berà, els va rebre l’alcalde Pere Virgili i la regidora de Serveis Socials, Teresa Ferré.

L’ajut de la Fundació ”la Caixa” servirà a l’Ajuntament per complementar les ajudes que ja s’atorguen a les famílies més vulnerables i que estan incloses dins del nou reglament municipal de prestacions econòmiques de caràcter social, el qual va ser aprovat el passat estiu. Aquest, té l’objectiu de lluitar contra l’exclusió social i la pobresa, per aconseguir que cap rodenc o rodenca es quedi sense gaudir plenament de la seva condició de ciutadà pels seus recursos personals i familiars.

La Fundació ‘la Caixa’ ha col·laborat anualment amb l’Ajuntament des del primer conveni signat a l’octubre de 2015. La primera aportació va arribar al 2016 la qual va servir a l’Ajuntament per a adquirir una furgoneta que des de llavors ha facilitat el transport dels aliments i dels productes bàsics del Punt de Distribució d’Aliments. Des d’aquell moment, la Fundació ha ajudat el consistori a equipar un dels pisos municipals d’ús social, a sufragar les despeses del transport públic dels estudiants que cursessin estudis reglats no obligatoris fora del municipi o a subvencionar les activitats esportives dels menors en risc d’exclusió social, entre d’altres.

Redacció