.

Les inscripcions es poden tramitar a través del web de la fundació.

La Regidoria de Joventut informa que del 18 de desembre al 15 de gener, la seu del PIJ de Torredembarra tancarà la seva programació habitual per acollir el curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil de l’Escola Forca de la Fundació Escolta Josep Carol. Aquest curs arriba desprès de diversos anys sense realitzar-se i copsant l’interès que han mostrat alguns joves de la població per aquest tipus de formació.

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, que tindrà lloc del 22 de desembre al 14 de gener, és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en espais de lleure amb infants i joves. Aquest curs els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats i projectes en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

El curs, homologat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc a la seu del PIJ (carrer de la Capella, 6, 2n) i s’estructura en dos blocs: 100 hores presencials i 50 hores a distància, a banda de les 160 hores de pràctiques. Requisits d’accés: tenir 18 anys complerts a l’inici del curs. El preu del curs és de 230 € per a públic en general, 210 € per a aturats i 175 € per a membres d’Escoltes Catalans. Cal un mínim de 20 inscrits perquè es dugui a terme el curs. Les inscripcions es poden tramitar a través del web de la fundació.