.

Cartell La Fuga a la Zero

Cartell La Fuga a la Zero

Aquest dissabte arriba a La Zero un dels concerts més esperats de les últimes setmanes, La Fuga que  arriba a Tarragona dins de la gira ‘Más de Cien Amaneceres’.

Estaran acompanyats pels locals Ausentes i, en acabar, per la sessió de Viktor Ollé, un dels djs titulars de les populars festes Crappy Tuesdays de la Sala Apolo de Barcelona, acompanyat pel Zero Selector Bailad Malditos.

La Zero rep també un nou Km. Zero, el Cap d’Any Universitari a Out of Control i les sessions de Viktor Ollé i deejay Paula.

Abans,  avui dimecres la música Swing amb la Jam Session setmanal, especialment apta per aquells que vulguin practicar els passos que coneguin del ball Lindy Hop o l’estiguin aprenent en els cursos que progra la Zero. L’entrada a la Jam Session és lliure i oberta a tot el públic.

La següent parada tindrà lloc aquest dijous, amb la celebració de la versió Out of Control de Cap d’any Universitari amb una aliniació de djs d’autèntic luxe, Mime, Toner, K-Sas, i Creepy Microwaves, així com un seguit de sorpreses.

Divendres, arriba una nova entrega de KM. ZERO, el cicle de concerts que mes rera mes dona suport a l’escena musical de la demarcació. Aquest divendres, com sempre per només 6€ incloent un xupito, Moment Cero i El Artriste y su banda Cuántica. Completaran la nit als plats Deejay Paula i Helmut.

/* JS para menú plegable móvil Divi */