.

Foto de l'exposició de Marcel Serra

Foto de l’exposició de Marcel Serra

La Sala Lluís d’Icart acollirà, des d’avui i fins al proper 4 d’abril, una exposició fotogràfica de l’artista Marcel Serra i Via, veí de Torredembarra amb una llarga trajectòria fotogràfica al darrere.

La mostra consisteix en un recull de quinze fotografies a color impreses sobre suport de 60×40 cm, i en les quals la temàtica abstracta és l’eix conductor del conjunt. Serra ha capturat una sèrie d’imatges que reflecteixen l’estil d’un artista inquiet i entusiasta que al llarg de la seva trajectòria ha experimentat, i ho continua fent, amb diferents tècniques, estils i temàtiques, forjant així un currículum extens i polifacètic.

Marcel Serra s’aficionà a la fotografia de ben jove, i si bé les seves primeres passes en aquest món foren aprenent de forma autodidacta, aviat el seu afany per perfeccionar la tècnica el va portar a cursar estudis en la matèria a l’Institut AFHA de Barcelona i a la Famous Photographers School of Westport de Connecticut, als Estats Units d’Amèrica.

Tècnic dental de professió, els seus coneixements en fotografia li han permès dirigir campanyes fotogràfiques d’una important marca del sector, podent combinar d’aquesta manera afició i professió en un mateix camp.

L’horari de visita de l’exposició, que presenta la Regidoria de Cultura, és de dilluns i divendres, de 10 h a 20.30 h, accés pel Pati del Castell.