.

.

TOTS 21

Una imatge del camp de futbol de La Floresta

El CD La Floresta de Pablo Pedro Gonzalez i l’Altafulla han assolit l’ascens a Segona Catalana. L’equip tarragoní, que té una potent escola de futbol base amb una acord amb el Villareal i que ha situat deu jugadors a primera divisió, aconsegueix així una fita històrica amb l’ascens després d’una gran temporada on s’ha despenjat dels seus rivals. Els ascensos han estat confirmats avui per la Federació Catalana de Futbol.

La pandèmia del coronavirus, amb la determinació de la Federació Catalana de donar per acabada la temporada a les divisions que són de la seva potestat, han fet realitat l’ascens, i també una excel.lent campanya.

La Floresta ha acabat en primera posició amb 67 punts, 22 victòries, un empat i cap derrota, amb una distància sideral amb el segon, la Reddis, amb 59 punts, que també puja de categoria. S’havien disputat 23 jornades i en quedaven 11 per acabar la lliga quan esclatà la crisi sanitària.

Altrament, per un sol punt de diferència, l’Altafulla assoleix l’ascens, en restar primer amb 49 punts, un més que el Valls At. Ambdós equips van anar alternant-se al lideratge de la classificació durant la temporada. Una victòria de l’Altafulla per 4-1 contra l’Alcover en el que acabaria sent la darrera jornada -la 23-, junt a l’empat a 2 del Valls At. a casa contra el Llorenç va suposar el canvi de lideratge. Ningú es podia pensar que acabaria sent definitiu i marcaria l’ascens de categoria dels altafullencs.

De Segona Catalana pujen a primera el Gandesa i la Rapitenca, del grup sisè.

A Quarta Catalana, pugen a Tercera el Miami FC i el Base Els Pallaresos, els dos primers classificats del grup 24è.

Consulteu la classificació del Grup 2 de Tercera Catalana en aquest enllaç.

Consulteu la classificaciuó del Grup 3 en aquest enllaç.

Consulteu els ascensos en aquest enllaç.

Vídeo sobre el CD La Floresta