.

Presentació de la Fira Mostra'T Tarragona. Foto: Cedida

Presentació de la Fira Mostra’T Tarragona. Foto: Cedida

Aquest cap de setmana arriba la primera edició de la Fira Mostra’T Tarragona organitzada per l’associació de comerciants Via T.

L’objectiu és donar visibilitat a tots aquells negocis de Tarragona que volen mostrar-se a la ciutat. La fira tindrà lloc a la Rambla Nova de Tarragona, ja que és l’eix comercial més important de la ciutat, per on passa moltíssima gent i durant aquests tres dies serà l’aparador per a 27 expositors. Entre els estands s’hi podrà trobar moda, serveis, alimentació, decoració i moltes activitats dinàmiques perquè en cada moment del dia passin coses diferents.

Entre les activitats programades, destaca el pinta cares per a nens, tallers per a adults i menuts, mostra de productes relacionada amb les bodes i la festa, decoració, tallers de música per a nens, explicacions de productes saludables, una master class a càrrec del gimnàs ENERGY FITNESS TARRAGONA. Entre les 18h i les 22h, la fira s’amenitzarà amb la sessió d’un Dj. També es podrà veure un showcooking a càrrec d’Aitor Nieto d’Ol’Dirty burgers. Per als més petits, hi haurà atraccions infantils.

L’horari de la fira és el següent:

  • Divendres 8 de setembre: 12h a 22h.
  • Dissabte 9 de setembre : 10h a 22h.
  • Diumenge 10 de setembre : 10h a 22h.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */