.

El Passatge del Terror es podrà visitar des d'avui i fins diumenge.

El Passatge del Terror es podrà visitar des d’avui i fins diumenge.

Un dels esdeveniments més esperats a Mont-roig del Camp torna enguany amb una experiència terrorífica i renovada. El Passatge del Terror, organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament d’aquest municipi dins de la programació del cicle Pànic, tindrà lloc entre avui divendres i diumenge a l’Espai Jove K1, oferint a tots i totes les assistents una oportunitat única per viure al màxim l’horror d’una fira Freak Show, temàtica al voltant de la qual girarà el passatge aquest any. Experimentarem canvis emocionants, noves escenes i protagonistes que faran que se’ns posin els pèls de punta.

Aquesta inquietant aventura estarà oberta al públic amb nous horaris que s’amplien fins a les 12 de la nit de divendres i dissabte, donant als més nocturns una oportunitat addicional per experimentar el terror.

Un altre dels canvis més destacats és la inclusió de passis específics per a famílies i per a adults. Aquesta adaptació permet que persones de totes les edats puguin gaudir de l’esdeveniment de forma adequada segons l’edat. A més, aquells i aquelles que busquin una immersió més profunda en el món del terror tindran l’oportunitat de viure una experiència més intensa i deixaran de ser simples espectadors per esdevenir participants actius de l’horror.

Per a qui estigui disposat a enfrontar-se als seus pitjors malsons, les entrades es podran adquirir a la taquilla de l’Espai Jove K1 una hora abans de l’inici dels passis. L’entrada té un preu assequible de 3 euros, fent que aquesta experiència sigui accessible per a tothom.

Amb aquesta proposta aterridora i innovadora, el Passatge del Terror de Mont-roig del Camp promet que tot valent i valenta que s’atreveixi a travessar aquesta frontera tindrà garantida una experiència que el/la farà cridar i tremolar.

Horaris Passatge Terror (Carrer Aureli M. Escarre 28, Mont-roig):

de 20h a 22h (passi familiar)

de 22h a 00h (passi per a adults)

de 18h a 21h.

V.Tapias