.

.

TOTS 21


Presentació de la nova Fira Fora Stocks amb la consellera de comerç, Patricia Anton, i el president de la T de Tarragona, Joan Blázquez

Presentació de la nova Fira Fora Stocks amb la consellera de comerç, Patricia Anton, i el president de la T de Tarragona, Joan Blázquez

Una quarantena d’estands formaran part aquest cap de setmana de la novena edició de la Fira Fora Stocks organitzada pel Centre Comercial La T de Tarragona junt amb l’Ajuntament i on a més de roba, calçat i complements hi haurà també quatre concessionaris de cotxes i una zona de jocs infantil.

Amb major nombre d’estands, fins a 40, la Fira Fora Stocks donarà tret de sortida enguany abans. Ho farà des del mateix divendres al matí i amb motiu del dia dels enamorats, Sant Valentí, tematitzada amb motius de l’amor. També un concurs en la mateixa línia mitjançant la seva plana Facebook, com ja havíem avançat, amb més de 50 premis per als seguidors que resultin premiats al sorteig i que els hauran de recollir a la mateixa fira. Els que no resultin premiats obtindran un obsequi sorpresa fins a esgotar les 150 unitats, “una forma d’atraure també atenció i clients” comenta la consellera de comerç, Patricia Anton.

Davant l’escola Teresianes estaran els estands de roba, complements, calçat, salut i solidaritat, al tram davant del Motoclub quatre concessionaris i al tram davant del Teatre Tarragona la zona de jocs infantil.

El president de La T de Tarragona, Joan Blázquez, comenta que “tot són productes de qualitat com les nostres botigues” i afegeix que “el comerç de proximitat és solidari i intel·ligent, ja que ens afavorim entre tots i s’inverteix a la ciutat”

Segons Anton “els clients trobaran articles de gran qualitat a preus assequibles, una forma de rematar l’etapa final de rebaixes”.

La Fira Fora Stocks obrirà ininterrompudament des de les 11h del matí a les 21h de la nit divendres, dissabte entre les 10h i les 21h, i diumenge fins a les 20h.