.

.

TOTS 21


L’empresa sevillana té més de 200 botigues repartides entre Espanya, Itàlia i Portugal. Foto: Cedida

La Fira Centre Comercial ha incrementat la seva oferta amb l’obertura, avui dimarts, d’un establiment de Tramas+, empresa especialitzada en la distribució de productes tèxtils per a la llar com ara tovalloles, edredons, coixins, llençols, mantes o cortines.

Actualment, l’empresa sevillana té més de 200 botigues repartides entre Espanya, Itàlia i Portugal. Sota l’eslògan “Home Happy Home” aconsegueixen endinsar en un món de color als seus clients amb productes d’alta qualitat a un preu excepcional.

A partir d’ara, La Fira compta amb una nova firma de referència per a tots aquells que necessitin renovar els seus jocs de llençols, col·locar noves cortines i estors, canviar els cobrellits edredons, comprar mantes o coixins per redecorar les habitacions, substituir les tovalloles de bany per altres de noves o que vulguin adquirir peces de roba per a la llar, ja que tenen el seu espai ideal en aquest nou establiment.

A més, Tramas+ ha decidit donar resposta a la demanda del seu públic més jove incorporant a la seva oferta articles amb una ambientació natural, fabricats alhora amb productes naturals, per fer una aposta clara pel medi ambient. La nova línia, doncs, inclou des de miralls a vaixelles, passant per cistells, gerros o catifes de teixits com el jute o l’espart.

La botiga que Tramas+ ha obert a la Planta Carrer de La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, és l’única que l’empresa té a la província de Tarragona.

Redacció