.

Venda de llibres de segona mà cedits per la Biblioteca

La Marató de TV3, que en la seva 22a edició ha tingut com a objectiu recaptar el màxim per finançar la recerca i la investigació de les malalties neurodegeneratives, ha aconseguit superar els 9,5 milions d’euros, el que suposa la segona millor recaptació de la seva història.

Un any més Roda de Berà s’hi va adherir i va aconseguir recaptar 1.307,67 euros a través de les diverses activitats organitzades i les donacions efectuades.

Dissabte al matí es va donar el tret de sortida al I Torneig Solidari de Pàdel, organitzat per la recentment creada associació juvenil Roda Jove. Les 21 parelles inscrites, que podien ser mixtes, masculines o femenines, van jugar un total de 44 partits, entre dissabte i diumenge al migdia, a la pista de pàdel de la zona esportiva municipal Eixample i a la pista de Pàdel Roda, que va cedir l’espai per tal de col·laborar.

Els guanyadors i les autoritats,encapçalades per l'alcalde, Pere Compte

Els trofeus i premis van ser lliurats diumenge a les dues de la tarda a la plaça de la Sardana, per l’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte; Pere Virgili, regidor d’Esports; Isabel Mondéjar, regidora de Sanitat; Raúl Riera, president de Roda Jove; Òscar Tapioles, tresorer de l’entitat; i Javier Elias, propietari de les pistes Pàdel Roda.

La parella formada per Rigu Martín i Cristian Loscertales es va convertir en la campiona absoluta del torneig. El seu premi va ser un trofeu, un especial i divertit Tió elaborat i cedit per Monita Salero, dues samarretes de Roda Jove, i dues hores per jugar a la pista Pàdel Roda.

Nando Pérez i Cristina Nadales van ser els segons classificats, i es van endur dues samarretes de l’entitat, una hora a la pista Pàdel Roda i una altra hora a la pista de la zona esportiva municipal Eixample.

La sorpresa del torneig la va donar la parella formada per Francisco i Joel Osuna, pare i fill, de tan sols 9 anys, els qui van aconseguir la tercera posició. Van guanyar dues samarretes i dues hores per jugar a les pistes municipals.

Ahir al matí es van dur a terme diverses activitats a la plaça de la Sardana, organitzades per l’Ajuntament amb la col·laboració de diferents associacions.

Així, les persones que van passar per aquest punt, van poder col·laborar mitjançant l’esmorzar solidari, la compra de llibres de segona mà cedits per la Biblioteca, una activitat de tir amb arc de l’associació Toxophílica, passejos amb quad, amb la compra de les postals de Nadal dissenyades per alumnes dels centres escolars del municipi, o a través del vermut solidari, amb el que es va poder tastar una truita elaborada per la Cafeteria Mozart amb 100 ous i 22 quilos de patates.

D’onze a una de la tarda, a més, Roda de Berà Ràdio va emetre un programa especial en directe per la Marató de TV3 des de la plaça de la Sardana. Durant aquestes dues hores Sònia Camí va entrevistar a diferents autoritats, entre elles a l’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte, i a diverses persones implicades amb l’organització d’activitats per La Marató o coneixedores de les malalties neurodegeneratives i la seva investigació.

Per altra banda el Grup Sardanista va efectuar una donació de 100 euros, com també ho va fer el Grup de Teatre Lluís Marco. Les Monges associació cultural va voler també contribuir, en aquest cas amb la donació de 200 euros.

/* JS para menú plegable móvil Divi */