.

L’alcalde, Sergi Pedret, al centre de la imatge junt amb les regidores Verònica Torres (esquerra) i Núria Mas (dreta). Foto: Tarragona 21.

Del 24 al 28 de juliol Riudoms celebra la festa major de Sant Jaume, enguany viuen la 3a edició amb el nou format que incorpora més dies de festa. A més, també compte amb més programació per fer-la al gust de tots els participants. L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, junt amb la regidora de festes, Verònica Torres Ferrant, i la regidora de Joventut i Lleure, Núria Mas, han presentat en una roda de premsa a l’Ajuntament la nova programació de la festa major de Riudoms.

El pregó d’enguany serà el pròxim dimecres 24 de juliol a càrrec de la riudomenca, Contxa Torres Sabater, doctora en Pedagogia i professora de la Universitat Rovira i Virigili. Segons l’alcalde, Sergi Pedret, Contxa compleix amb el perfil idoni per ser l’encarregada de fer el pregó, ja que es troba molt unida a Riudoms. Contxa Torres també és directora dels “Quadres de la Passió”, membre del Grup Independent d’Art de Riudoms i Presidenta de la Comissió Deontològica del Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

Per una banda, Riudoms presenta una programació per fer vibrar tota la població, segons la regidora de Joventut i Lleure, Núria Mas Folch, s’han ampliat els espectacles al carrer, animacions i concerts. Entre altres novetats de l’edició d’enguany també hi ha el correfoc infantil de diablons a Plaça de l’Om el pròxim dissabte 27 de juliol. L’objectiu de la festa major d’aquest any és fer el màxim d’activitats al carrer.

Elements festius de la festa major de Sant Jaume i el got d’aquesta edició. Foto: Tarragona 21.

Pel que fa al cartell d’aquesta edició, l’alcalde, Sergi Pedret, ha comentat que no està inspirat en cap element concret. Diversos tons de colors que fan cridar l’atenció del públic. També el got de la festa major de Sant Jaume incorpora el nou logotip “Fem vibrar la festa major de Sant Jaume”.
L’element festiu d’aquest any queda en incògnit fins a l’últim moment, la regidora de festes, Verònica Torres, ha comentat que és una peça sorpresa que haurem de descobrir durant la festa major i que trobarem a la botiga de la Festa. Allà mateix també trobarem la samarreta d’aquesta edició.

L’Ajuntament de Riudoms ha volgut agrair també la col·laboració de la Diputació de Tarragona i totes les entitats locals que han participat per fer possible aquesta edició.

El repic de campanes marcarà l’inici de la festa major, des de balls de diables, festes de l’aigua, molts concerts i espectacles al carrer. Riudoms es prepara per viure al màxim els dies de la festa major de Sant Jaume.

La programació de les festes també la podeu consultar en aquest enllaç.

Andrea Palma