.

Cartell de la Festa de l'Oli

Cartell de la Festa de l’Oli

Aquest diumenge 6 de novembre tindrà lloc una nova edició de la Festa de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp que enguany estrena nova ubicació. La festa se celebrarà a l’Avinguda Aureli M. Escarré, tot just davant del poliesportiu municipal.

Aquesta Festa de l’Oli Nou reunirà per Arran de Terra, Molí del Baix Camp, Olis Solé i el Tambaler, que portaran a la festa l’oli de la collita d’enguany.

La festa, organitzada per  la Regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Montroig del Camp, començarà a les nou del matí i s’allargarà fins a la una del migdia. El tiquet de l’esmorzar, amb un preu únic de 2 euros, donarà dret al pa, la llonganissa, la mandarina i la beguda.

Els participants podran coure la llonganissa en unes barbacoes i posteriorment seure’s a les taules i cadires que hi haurà a disposició de tots els participants.

Els tiquets es podran adquirir a les carpes de les cinc empreses locals que també exposaran i podran vendre l’oli nou de la collita d’enguany.

Paral·lelament l’organització ha preparat a partir de les deu del matí un taller infantil de creativitat al voltant de l’oli. A les deu del matí hi haurà una actuació musical per ambientar la festa amb el grup musical ‘On Fire Band’.

L’Ajuntament de Mont-roig ha previst un servei de bus gratuït per tal de facilitar el desplaçament dels veïns de Miami Platja fins a Mont-roig. El bus de Miami Platja sortirà a les 9 del mati fins a Mont-roig del Camp i la tornada cap a Miami Platja serà a la una del migdia.