.

La pròxima edició de la Festa de l’Oli Nou de Mont-roig se celebrarà el diumenge 6 de novembre de les nou del matí a la una del migdia al Parc Maria Martori de Mont-roig, tot i que es traslladarà al Poliesportiu Municipal en cas de mal temps. Enguany, la novetat és la incorporació d’un concurs d’allioli dins les tradicionals activitats complementàries que s’organitzen durant aquesta jornada que permetrà adquirir l’oli nou elaborat per 5 productors del municipi: Molí del Baix Camp, Olis Solé, Oli Tasta’m, Anton Blanc Fruits i Oli Tambaler.

La jornada començarà amb el tradicional esmorzar popular, que servirà el Bar Plaça, i que per 5 euros oferirà pa, llonganissa, cansalada viada i beguda. Durant tota la jornada hi haurà un inflable pels més petits; a les deu del matí l’actuació de la colla gegantera del Barri dels Sis carrers i els Grallers de Mont-roig; a les onze una actuació musical del grup Windy Coast Band i a les dotze del migdia la novetat: el concurs d’allioli.

Per participar en aquest concurs cal apuntar-se abans del dia 3 de novembre de 2022, omplint la butlleta d’inscripció que hi ha a les OMAC de Mont-roig i de Miami Platja i a l’oficina de L’Espai.

Els participants hauran de portar el seu propi morter, mà de morter i altres estris que consideri necessaris per poder elaborar l’allioli manualment “in situ” el dia del concurs amb el material que els facilitarà l’organització. D’entre tots els participants, el jurat tastarà i seleccionarà el millor allioli. La decisió del jurat, format per membres de diverses entitats i associacions del municipi i per productors locals d’oli d’oliva es donarà a conèixer el mateix dia del concurs. El guanyador/a del concurs rebrà de premi un lot d’oli d’oliva per tot l’any.

Sorteig d’un lot d’oli per tot l’any

Durant la jornada també hi haurà un sorteig d’un lot d’oli per tot l’any entre els assistents a la festa. Es podrà obtenir la butlleta de participació en comprar oli nou o amb el tiquet de l’esmorzar.

Redacció