.

.

TOTS 21


El CBT aspira a pujar a la LEB Plata. Foto: CBT

La Federació Espanyola de Bàsquet ha decidit finalment finalitzar la temporada regular de la Lliga EBA, sense descensos i amb opcions d’ascens a LEB Plata per a l’Ibersol CBT, líder destacat del seu grup de la Conferència C.

Amb la lliga regular finalitzada, la Comissió Delegada de la FEB ha fixat les fases d’ascens, que es jugarien “prioritzant la salut dels esportistes, i sempre que tant les autoritats sanitàries com els clubs puguin complir amb els protocols sanitaris aprovats”.

La FEB es marca el 25 de maig com a data límit per decidir si es juga pels ascensos de categoria i, en cas que finalment no sigui possible, també ha determinat quins equips pujarien: els primers de cada grup de la Lliga EBA. D’aquesta decisió en podria sortir beneficiat el Club Bàsquet Tarragona, que podria veure premiat el seu treball a la pista, on el conjunt de Berni Álvarez va aconseguir 18 victòries i només 3 derrotes en els 21 partits que els blaus havien disputat abans de la obligada aturada de la lliga.