.

El President de la FCF Andreu Subies, acompanyat d’en Josep Vives, secretari de la junta directiva i delegat per Tarragona de l’FCF, d’en Ricardo Pacheco, directiu de la FCF, d’en Rafael Pinedo, subdelegat per Tarragona i d’en Diego Ávila, delegat comarcal del Tarragonès, han assistit a la presentació del club de La Floresta.

L’acte ha estat conduït per en Pablo González, president del club, que ha cridat al més pur estil showman els més de 300 jugadors presents al camp municipal de La Floresta. Com ja és tradicional, l’event ha esdevingut tota una festa, amb Batucada, grups regionals de ball i castellers, amb molt d’escalf a les grades per part de familiars i simpatitzants del club.

Caldria destacar per la seva emotivitat que tots els jugadors del club han fet el passadís als prebenjamins per, en paraules del seu president, “donar-los suport des de la seva entrada al club, volem que siguin de la Floresta des de ben petits”. A la conclusió de l’acte s’ha realitzat un amistós entre els primers equips de La Floresta i del Gimnàstic de Tarragona.

Al torn de parlaments Andreu Subies ha felicitat el club per la seva posada en relleu dels valors formatius en l’esport, així com ha encoratjat a seguir amb la feina ben feta setmana rere setmana, posant l’accent en la cohesió de tots els actors que conformen l’estructura del club, començant pels directius i acabant pels pares.

La Consellera d’esports de l’Ajuntament de Tarragona Maria Elisa Vedrina ha volgut incidir en el suport que les institucions han de seguir donant a un club de barri que ajuda, en les seves paraules, a formar en valors i estructurar la ciutat.

També cal destacar l’assistència d’en Jordi Gornals, directiu delegat del futbol base del Gimnàstic de Tarragona i l’àmplia presència d’autoritats: Alejandro Fernández, diputat al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, diputada al Parlament de Catalunya, Jordi Roca, diputat al Congrés i els consellers de l’ajuntament de Tarragona Rubén Viñuales, Cristina Guzmán, Pedro Sánchez i Sonia Orts.