.

.

TOTS 21

Marta Domènech, en una imatge d’arxiu. Foto: Vi/Moments/Persones

La falsetana Marta Domènech serà la substituta del riudomenc Octavi Bono al front de la Direcció General de Turisme de la Generalitat, segons ha pogut confirmar Tots21. Propietària de l’Hostal Spot a la capital prioratina, des de feia prop de tres setmanes havia substituït Francesc Pintado al capdavant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona. De fet, ahir al migdia es va acomiadar del càrrec en una reunió amb els presidents sectorials de l’entitat empresarial.

Domènech també és persona de confiança del president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, i ocupava fins ara la condició de vocal del comitè executiu de l’ens cameral i la presidència de la comissió d’internacionalització. En aquest sentit, la setmana passada també va anunciar als responsables de la Cambra que deixava els seus càrrecs, fruit del nomenament.

Marta Domènech Tomàs és la quarta generació al capdavant de l’Hotel-Hostal Sport de Falset. Un restaurant amb habitacions que va néixer el 1923 -i s’acosta al centenari- com a fonda de viatgers que passaven pel bell mig del poble, en el trajecte entre Barcelona i València o a la inversa. Marta Domènech va retornar el 2007 a Falset després d’haver viatjat per tot el món com a cap de vendes mundial de Mango davant la necessitat d’aixecar un establiment que havia estat víctima d’un incendi.

J.G.