.

.

TOTS 21


UGT ha convocat diversos actes pel dia internacional de la dona.

UGT ha convocat diversos actes pel dia internacional de la dona.

La dona ha de treballar 45 dies més a final de l’any per tenir el mateix sou que un home. Aquest és el resultat d’un informe emès pel sindicat d’UGT que, tal i com recull Tarragona Ràdio, evidencia el greuge comparatiu de les dones en comparació amb els homes amb el món laboral. La dada s’ha conegut el dia que UGT ha fet públics els actes en motius del dia de la dona, que començaran el proper 5 de març, a les 7 de la tarda, amb la presentació de la Plataforma Ciutadana Onada Violeta a la Cooperativa Obrera Tarraconense.

El mateix divendres, els actes seguiran de dos quarts de 10 a dos quarts de 2 de la tarda, en què es farà la petició d’audiència del sindicat al Ministre Alberto Ruiz Gallardón, amb l’objectiu que contesti a la reforma de la llei de l’avortament aprovada pel PP. El dia internacional de la dona, el 8 de març, a les 6 de la tarda, tindrà lloc una manifestació a la plaça Imperial Tarraco que es dirigirà fins al Balcó del Mediterrani.

Sobre les reivindicacions de la dona en el món laboral, el secretari general de la UGT, Jordi Salvador, assegura que el 23,3% dels contractes laborals de les dones són temporals, mentre que els seus sous són un 20% més baixos que els dels homes.