.

Sílvia Sagalà. Foto: Cedida

La directira de la Casa Navàs de Reus, Sílvia Sagalà Roca, serà la tercera protagonista de les conferències prèvies de les I Jornades de divulgació històrica modernista del Camp de Tarragona que se celebraran als Pallaresos els dies 5, 6 i 7 de novembre.

Després de l’èxit aclaparador de públic de les dues primeres conferències realitzades per l’arquitecte Roger Miralles i el documentalista Luis Campo Vidal, Silvia Sagalà ens parlarà de la Joia de la Corona del Reus modernista, Casa Navàs.

Un documental de l’espectacular edifici modernista i una visita personalitzada al llarg de la seva història en boca de la seva directora ens promet una bona estona de plaer sensorial i auditiu difícil d’aconseguir.

Un edifici on en aquests moments la propietat està treballant en la seva restauració i museïtzació d’aquesta joia del Modernisme a escala europea. De moment el mes de juliol de l’any passat es va reconstruir el capcer de la façana que va ser destruït durant la guerra civil.

Quan haurem d’esperar per veure-la totalment restaurada? Quan haurem d’esperar per veure de nou l’imponent torre desafiant al temps? Pot ser en aquesta conferència ho sabrem?

Cal recordar que la conferència tindrà lloc en el Centre Jujol dels Pallaresos, carrer Nou 31 a les 19,30 h. Recordeu que la seva capacitat és molt limitada i més per temes Covid.

Us esperem. No hi podeu faltar.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */