.

Instantània de l'Industry Meeting Day. Foto: Cedida

Instantània de l’Industry Meeting Day. Foto: Cedida

Més de seixanta professionals d’empreses dels sectors relacionats amb les carreteres i les infraestructures, d’administracions públiques i de centres de recerca es donen cita aquest dijous 5 d’octubre a la seu d’Applus+ IDIADA, al Baix Penedès, a l’Industry Meeting Day. Durant la jornada es presenten els resultats de les investigacions que s’han desenvolupat durant el transcurs del projecte PECT “Cuidem el que uneix” per part de la Universitat Rovira i Virgili i Eurecat.

La jornada, de caire tècnic, vol esdevenir un punt de trobada entre els diferents representants del sector públic i privat que desenvolupen la seva activitat en la construcció de carreteres, infraestructures i residus. Inaugurat per la vicepresidenta de la Diputació de Tarragona, Marta Ventura, l’Industry Meeting Day ha comptat amb una ponència inaugural de Ferran Camps, subdirector general de Descarbonització i Carreteres Intel·ligents de la Generalitat de Catalunya. A més, diferents agents de la demarcació debaten sobre els reptes de futur que es plantegen al sector de les carreteres, per tal que siguin més segures i sostenibles.

PECT Cuidem el que ens uneix

El Projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) “Cuidem el que ens uneix. Carreteres més segures i sostenibles” desenvolupa solucions innovadores en l’aplicació de materials per a la construcció i manteniment de la xarxa de carreteres i en la seva senyalització. Té la finalitat de millorar la seguretat viària, la sostenibilitat del territori i la generació de noves oportunitats d’activitat econòmica. Liderat per la Diputació de Tarragona, hi participen també la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació EURECAT. El projecte està cofinançat per la Generalitat de Catalunya, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */