.

Façana del Palau de la Diputació

Amb l’objectiu d’impulsar els productes agroalimentaris i artesans de qualitat de la demarcació i reforçar la imatge turística de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona atorga ajuts per un import de 402.000 euros que han de servir per promoure diverses accions de difusió d’aquests productes.

Poden optar a les subvencions tant els ens de dret públic (ajuntaments, consells comarcals, entitats municipals descentralitzades i cambres de comerç), com les seves entitats dependents (organismes autònoms i empreses públiques) i altres ens públics associatius (mancomunitats i consorcis) de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre. També hi poden optar les entitats privades sense ànim de lucre i les cooperatives de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. 

Els ajuts es distribuiran en 2 línies d’actuacions subvencionables:

  • Accions de difusió dels productes agroalimentaris i artesans de qualitat amb distintiu: DOP, DOQ, DO, IGP i MQ.
  • Accions de difusió dels productes agroalimentaris i artesans de qualitat que, per la seva singularitat, tinguin implícit un valor afegit, així com activitats firals, mostres, diades, festes, jornades i xerrades de productes locals, artesanals, d’oficis o similars.

 Ajuts per a programes concrets i activitats de promoció turística

D’altra banda, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona també ha convocat les subvencions per a programes concrets i activitats de promoció turística dirigides a patronats i oficines de turisme municipals o comarcals i a ajuntaments de la demarcació.

Aquesta convocatòria consta de 4 línies d’actuacions subvencionables amb una dotació total de 401.000 euros:

  • Actuacions conjuntes entre diversos ens locals.
  • Actuacions derivades de Plans Estratègics.
  • Difusió on-line, creació, millora i actualització de pàgines web de contingut turístic.
  • Distintius de qualitat de platges.

Les sol·licituds també es podran presentar fins al proper 22 de setembre.

Les bases de totes dues convocatòries, així com l’enllaç als tràmits per a presentar-hi les sol·licituds, es poden consultar a la Guia de Serveis de la Diputació de Tarragona (https://www.dipta.cat/serveis).

V.Tapias