.

L'alcalde Josep Fèlix Balleteros acompanyat del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. Foto: Tarragona 21

L’alcalde Josep Fèlix Balleteros acompanyat del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. Foto: Tarragona 21

La Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona han signat aquest divendres un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar la construcció i adequació dels equipaments i les instal·lacions esportives dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L’acord, que han subscrit el president de la Diputació, Josep Poblet i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, regula l’aportació d’1.362.000 euros per part de la Diputació, un import que es destinarà a les obres de remodelació de l’Estadi d’atletisme de Campclar (Tarragona). Després de la remodelació l’estadi estarà homologat per acollir esdeveniments esportius de primer nivell i disposarà d’una grada fixa per 2.000 espectadors i una ampliació de 4.000 cadires desmuntables que suposaran una capacitat de 6.000 espectadors durant els Jocs.

El conveni signat aquest migdia només fa referència a una part de la quantitat total que la Diputació de Tarragona aportarà a l’Ajuntament de Tarragona per contribuir a la remodelació i adequació de la zona poliesportiva de Campclar: properament s’atorgaran 1.300.000 euros més que contribuiran a la reforma de vestidors, zona de piscines, sales comunes i gimnàs dels equipaments esportius de Campclar.

La Diputació de Tarragona destina, en total, gairebé 8,7 milions d’euros a la construcció o adequació d’instal·lacions i equipaments als municipis que acolliran alguna de les disciplines esportives: Constantí, la Selva del Camp, Calafell, la Pobla de Mafumet, Vila-seca, Altafulla, el Vendrell, Reus, Valls, Cambrils, Salou, el Morell, Torredembarra i l’epicentre dels Jocs Mediterranis, Tarragona. Així mateix, la Tarraco Arena Plaça (TAP), propietat de la Diputació, és un dels principals espais dels Jocs, on s’hi desenvoluparan les modalitats esportives de gimnàstica rítmica i artística.