.

.

TOTS 21


Façana de la Diputació. Foto: Google

Façana de la Diputació. Foto: Google

La Junta de Govern de la Diputació de Tarragona ha aprovat concedir ajuts per un import total de 130.000 euros a 7 centres privats d’educació especial de la demarcació. L’objectiu és que es puguin destinar a la realització d’activitats extraescolars i complementàries com ara teatre, tallers, expressió musical, sortides lúdiques i culturals, teràpia assistida amb gossos, jornades esportives o activitats creatives, entre moltes altres.

Els centres que rebran les subvencions són l’Associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual i desenvolupament del Montsià (APASA), el Centre d’Educació Especial Jeroni Moragas de Móra d’Ebre, el centre Verge del Mar de Reus, la Fundació Privada La Muntanyeta de Tarragona, el Centre d’Educació Especial Tilmar de Montblanc, la Fundació Estela de Tarragona i la Fundació Mercè Pla de Tortosa.

Aquests ajuts responen a la voluntat de la Diputació d’impulsar i vetllar per l’educació especial al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. En aquest sentit, la institució gestiona tres centres propis a la demarcació: el Centre d’Educació Especial (CEE) Sant Rafael, a Tarragona; el CEE Alba, a Reus i el CEE Sant Jordi, a Jesús (Tortosa). Tots tres centres treballen per oferir atenció́ interdisciplinària i dotar l’alumnat de recursos que afavoreixin la seva autonomia personal i la seva integració social en la transició cap a la vida adulta.

V.Tapias