.

El guitarrista norueg Anders Clemens

L’Auditori de la Diputació acollirà, el 16 de febrer a les 19 h, un concert a càrrec del guitarrista Anders Clemens. Aquesta actuació comptarà amb una selecció de les obres més representatives del repertori del classicisme i preromanticisme: “Gran Solo” op.14, Variacions sobre un tema de Mozart op.9, Fantasia op.7, Fantasia Elegiaque op.59, totes elles de Ferran Sor. El preu de l’entrada és de 8 euros.

Quan finalitzi l’actuació musical es farà el lliurament dels DVD de la mostra a Alejandro Sáiz Del Cid, Mireia Heimann Figuerola, Albert Faiges Beltran, Olga Pons Rovira, Marina Forcada Samper, Hendrik Martín Olbrich, Natàlia Altés Xifré, Jordi Ferrando Núñez, Albert Ferrando Garrido, Aitor Rebollo Medina, Adrián Galindo Fernández i Marta Porras Alonso, guanyadors de la VII Mostra de Joves Guitarristes de les Comarques de Tarragona i II de Catalunya.

Nascut a Oslo el 1976 en una família de músics i artistes, Anders Clemens va començar a tocar la guitarra als 11 anys. Més tard va continuar els estudis a l’Acadèmia Superior de Música d’Oslo sota la tutela de Jan Danielsen. Finalment, els va completar a l’Escola de Música Luthier, a Barcelona, amb el guitarrista Àlex Garrobé. També ha rebut classes magistrals de Manuel Barrueco, John Williams, Marco Socías i Marco Smaili, entre d’altres.