.

La plaça del Mercadal s’ha convertit de nou en l’epicentre de la festa, dels llibres i de les roses. Foto: Cedida

La plaça del Mercadal, la plaça de Prim, el raval de Santa Anna, la plaça del Castell, el carrer de la Mar, el Fossar Vell, la plaça del Teatre i la plaça de Sant Pere són els espais principals on s’han repartit enguany 12 llibreries, 12 floristeries i 74 entitats que formen part aquest 2024 de la Diada de Sant Jordi a Reus.

L’ambient de la Diada s’ha viscut des de primera hora del matí. Activitats de tot tipus s’han anat repartint durant tota la jornada a la plaça, amb un protagonisme destactat pels autors locals que signen les seves novetats.

A la parada de l’Ajuntament s’han pogut consultar totes les darreres publicacions dels autors i autores locals. Durant tot el dia s’hi ha pogut trobar el punt de llibre que editen les Biblioteques Municipals amb les darreres obres publicades.

Durant el matí, al Centre de Lectura s’ha fet un homenatge al recentment desaparegut Joaquim Mallafrè, amb la participació de nombroses persones i autoritats que l’han llegit.

D’altra banda, les entitats també han fet lectures sobre textos de diferents autors, entre ells, Vicent Andrés Estallés, Àngel Guimerà i Joan Salvat-Papasseit.

Aquestes són algunes de les imatges que resumeixen la jornada: