.

Les activitats de la Diada de Sant Jordi es repartiran durant tot el dia i formen part d'un extens programa de presentacions de llibres, conferències, xerrades i exposicions que es reparteixen durant el mes d'abril

Les activitats de la Diada de Sant Jordi es repartiran durant tot el dia i formen part d’un extens programa de presentacions de llibres, conferències, xerrades i exposicions que es reparteixen durant el mes d’abril

Un total de 119 parades, 7 més que l’any passat, participaran enguany a la Diada de Sant Jordi i es repartiran entre la plaça del Mercadal i els carrers del voltant. Un cop finalitzat el termini per presentar les sol·licituds per muntar un estand, hi haurà 11 floristeries, 13 llibreries, 95 entitats (entre entitats, partits polítics, centres educatius i mitjans de comunicació).

Les activitats de la Diada de Sant Jordi es repartiran durant tot el dia i formen part d’un extens programa de presentacions de llibres, conferències, xerrades i exposicions que es reparteixen durant el mes d’abril.

Una de les novetats d’enguany serà el joc de mots encreuats que es promou entre les entitats, els espais i els participants, un joc que consisteix en l’elaboració de diversos mots encreuats individuals que es completaran a partir de les definicions que oferiran les entitats a la seva parada.

La recepció als autors locals, la signatura de llibres que realitzaran a l’estand de l’Ajuntament, els contes als escolars, castells, sardanes i cercaviles completaran la Diada festiva.

Precisament, a la parada de l’Ajuntament durant el dia de Sant Jordi es podrà recollir l’últim punt de llibre col·leccionable i consultar les darreres publicacions dels autors locals. També hi trobareu el punt de llibre que edita la Biblioteca Xavier Amorós de Reus amb les darreres obres publicades i la Guia de lectura i el del seguici festiu dedicat al Ball de Diables.

D’altra banda, de les 10:00 h a les 14:00 h, i de les 16:00 h a les 19:00 h, al Gaudí Centre, es fa la crida: Et dius Jordi, Jordina, Jorge, Georgina?”  i consisteix en una entrada gratuïta a l’espai d’interpretació de Gaudí i en un obsequi en acabar la visita.

Remarcar també, el mateix dia 23 d’abril, a les 13:00 h, la recepció als autors locals que fa l’alcalde de la ciutat al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Finalment, la Comissió de Sant Jordi convoca un concurs d’Instagram, les bases del qual es poden consultar a @santjordireus