.

.

TOTS 21

Imatges de la visita de la delegada del Govern, Teresa Pallarès, a Creixell, amb el moment de la signatura en el Llibre d’Honor de la Corporació. Fotos: Ajuntament

L’Ajuntament de Creixell ha rebut aquest dimarts la visita de la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarès. La reusenca ha estat rebuda a la Casa de la Vila per l’equip de govern encapçalat per l’alcalde, Jordi Llopart, que li ha traslladat un seguit de qüestions relacionades amb el municipi per tal que des de la Delegació pugui fer-se seguiment.

La trobada s’emmarca en el programa de treball que la delegada del Govern ha programat amb l’objectiu de conèixer de prop la realitat i necessitats dels diferents municipis del territori, per tal d’oferir-los la màxima col·laboració. Pallarès ha signat en el Llibre d’Honor de la Corporació, com a testimoni de la seva visita al municipi creixellenc.

Llopart ha valorat molt positivament la visita i el tarannà de la delegada del Govern. Alhora ha palesat que «aquests contactes amb les administracions d’àmbit superior són sempre positius, perquè és molt important i necessari que els ajuntaments siguin escoltats a l’hora de programar i aplicar les actuacions municipals dins dels àmbits competencials de cada administració”.

Redacció