.

.

TOTS 21


Dijous i divendres, les escoles i els clubs de dansa de la ciutat podran ballar al carrer. Foto: Ajuntament

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona proposa als clubs i escoles de dansa que surtin a ballar al carrer demà dijous 26 i divendres 27, de 18 a 20 h. Segons el conseller de Comerç, Dídac Nadal, “seguint en la línia de dinamitzar la ciutat per afavorir l’activitat comercial, amb aquesta nova proposta la ciutadania podrà gaudir de les exhibicions dels ballarins i ballarines de la nostra ciutat”. Els espais habilitats per ballar seran a la Rambla Nova i a la plaça Corsini, i les persones interessades en ballar podran fer-ho soles o en grup, amb un màxim de 8 persones, i durant no més de vint minuts.  

Aquesta nova acció de dinamització comercial es programa en paral·lel a l’acte Expresa’t que organitza el Port de Tarragona i el concurs de dansa que acull aquest cap de setmana el Palau de Congressos i que reuneix 700 participants, ballarins i ballarines de diferents punts de l’Estat Espanyo i  que es concentraran a la ciutat de Tarragona els dies 28 i 29 de maig a la primera edició d’ORBE Catalunya. Un certamen que acull per primera vegada el Palau de Congressos de Tarragona i  on trobarem diferents estils: contemporani, dansa espanyola, dansa urbana, jazz, modern, dansa clàssica, entre d’altres.

El concurs arriba a Tarragona després de passar aquest 2022 per Burgos i Cartagena i compta amb la participació d’escoles de Tarragona com Second Home Studio, Scénic Dansa, DNA Urban Dance Academy i Alba Folch. Al concurs també hi participaran escoles vingudes des de Barcelona, Alacant, Castelló, Girona, València, Balears, Navarra, Lleida i Guipúscoa.

Redacció