TOTS 21

Imatge d’arxiu de la cursa popular. Foto: Ajuntament

Davant la situació epidemiològica provocada per la COVID-19, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat la XXII Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant, que va haver d’ajornar l’any passat, amb un format diferent al de les edicions anteriors.

«Per evitar aglomeracions i minimitzar el risc de contagis de coronavirus, proposem a les persones de totes les edats que s’hi apuntin que facin la prova soles, en parella o amb la seva bombolla familiar, entre el 26 de juliol i 1 d’agost, el dia i l’hora que vulguin, respectant, en qualsevol cas, les mesures de seguretat establertes per les autoritats competents», segons ha explicat el regidor d’Esports, Diego García.

El recorregut, que es podrà fent caminant o corrent, serà de 4 km i tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la Base Nàutica de l’Hospitalet de l’Infant. Durant l’itinerari, les persones participants trobaran diversos codis QR que hauran d’escanejar per verificar el seu pas pels diferents punts.

A diferència dels altres anys, en aquesta ocasió no hi haurà trofeus per als primers i primeres classificades. El que sí que hi haurà serà un sorteig de premis entre totes les persones participants.

Qui estigui interessat o interessada a prendre part en aquesta cursa per a totes les categories, s’hi pot apuntar del 19 al 25 de juliol, per Internet, a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, emplenant un formulari. Un cop fet, rebrà les instruccions pertinents. Com els anys anteriors, la inscripció serà gratuïta.

L’Àrea d’Esports anima la gent a ésser part d’aquesta edició especial de la Cursa popular de l’Hospitalet de l’Infant i a enviar fotografies de la seva participació a aquesta a l’adreça de correu electrònic esports@vandellos-hospitalet.cat. L’Ajuntament compartirà posteriorment aquestes imatges a la seva pàgina de Facebook perquè les persones protagonistes d’aquesta iniciativa en tinguin un record.

Redacció