.

Sortida de la cursa.

La sisena edició de la Cursa de Muntanya del Catllar ha reunit més de 450 atletes i ha estat una autèntica festa del trail. A les 10h del matí, més de 220 trail runners sortien per afrontar els 10km de muntanya a on en aquesta edició se sumava la duresa de la calor . Als 37:47 minuts creuava la meta el primer classificat, Domingo Garcia Redondo, del club Bingo Reus Evasió. A tan sols 6 segons, una lluita pel segon i tercer lloc entre els companys d’equip del CA Runners TGN , Jorge Torres i Robert Mayoral completaven el podi masculí amb 37:53 i 37:54 respectivament .

El premi per equips va ser per al CA Runners Tarragona en l’apartat masculí i CE Picornell de BCN en el femení. A la part femenina, Lourdes Cayetano del PerafortBike amb 46:07 entrava en meta amb escàs marge respecte als seus rivals , Mar Rovira del club CE Picornell amb 46:09 i Paula Turó amb 47:14 , que van completar el podi femení . A les 10:05 h es donava la sortida dels caminants , una mica més de 60 eren els que estaven disposats a afrontar 9,5 km de muntanya en un assolellat diumenge.
Immediatament després de la sortida dels caminants , més de 100 nens , gran part pertanyents al Col · legi l’Agulla del Catllar , gaudien d’un cross pels voltants de la Torre d’en Guiu , Les 12h era l’hora prevista per al plat fort de la jornada , el duatló , en què Javier Rodriguez del CA Runners Tarragona va liderar la T1 i només Xavi Prim , que va finalitzar segon , li va posar en dificultats el liderat durant els 18km de BTT per la seva gran destresa en Bici .
El jove Rodriguez , qui no va defraudar i va vèncer per davant de 120 duatletes que van patir la duresa del circuit una mica enfangat i amb part tècnica en gran part del recorregut . Així doncs els guanyadors del duatló en categoria masculina van ser Javier Rodriguez del CA Runners Tarragona amb un temps de 1:16:13 , seguit de Xavi Prim del Borges Trail amb un temps de 01:17 i en tercera posició Antonio Cano amb 1:17 : 39 . En categoria femenina , Teresa Aguiló , Natalia Ortiz i Alicia Sánchez completaven el podi. Després de la cursa dels atletes van poder reposar forces amb la popular botifarrada i cervesa artesana obsequis de l’organització a tots els participants de la prova .