.

.

TOTS 21


'Obres del mercat', un dels cartells de la contracampanya de la CUP

'Obres del mercat', un dels cartells de la contracampanya de la CUP

A partir de la campanya engegada per l’Ajuntament de Tarragona per Nadal “llencem les paraules dolentes a la brossa”, la CUP de Tarragona ha volgut “completar-la i col·laborar” llençant a la brossa aquelles paraules dolentes “que l’Ajuntament no ha volgut o no s’ha atrevit a llençar” diuen.

La iniciativa de la candidatura independentista ha consistit en imitar els mateixos formats de cartrons dissenyats per l’Àrea d’Activació Econòmica i Comerç  però en aquest cas retolant noves paraules “dolentes” que feien  referència, a nivell municipal, a casos de corrupció com el d’Inipro o el contracte a FCC per la recollida de la brossa, a casos de mala gestió del patrimoni com les obres del Mercat Central i les del pàrquing Jaume I o a actes de “reafirmació nazional” com les Beatificacions i la Vuelta a España.

'Parquing Jaume I', un dels cartells de la contracampanya de la CUP

'Parquing Jaume I', un dels cartells de la contracampanya de la CUP

Ja a nivell català, les referències han estat per les retallades en sanitat, llençant per exemple les llistes d’espera, el desmantellament de Joan XXIII o la privatització per part de Santa Tecla. Per últim han aprofitat per llençar les darreres iniciatives del Partit Popular com ara la Llei Wert, les Reformes Laborals i la Contrareforma de l’Avortament.